Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] ~ Mannen som kunde tala med sin tonÄrsdotter by Hans Arvidsson ~ Book PDF Kindle ePub Free

Mannen som kunde tala med sin tonÄrsdotter

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Mannen som kunde tala med sin tonĂ„rsdotter
  • Author : Hans Arvidsson
  • Release Date : January 24, 2004
  • Genre: Psychology,Books,Health, Mind & Body,
  • Pages : * pages
  • Size : 1344 KB

Description

HÄller din dotter pÄ att bli vuxen? SmÀller hon i dörrar, Àgnar sig Ät evighetslÄnga telefonsamtal eller lÄser in sig i timtal i badrummet? Vilka Àr egentligen de dÀr nya kompisarna? Och sover hon verkligen över hos sin kompis eller Àr det bara som hon sÀger ...? Tusen frÄgor snurrar i ditt huvud, men vÄgar du frÄga? Och vÄgar du egentligen höra svaren?

HĂ€r Ă€r handboken som ger dig all hjĂ€lp du behöver för att lĂ€ra dig nĂ„ fram till din dotter i den svĂ„raste perioden i livet – tonĂ„ren. VĂ„ra barn behöver oss, och vi mĂ„ste ta vĂ„rt ansvar och finnas dĂ€r för dem oavsett om vi bara fĂ„r eftertryckliga suckar och ett och annat "typiskt", "idiot" eller "gubbjĂ€vel" till svar.Men det krĂ€vs ocksĂ„ en viss sjĂ€lvinsikt hos oss pappor, och att vi förmĂ„r förmedla sjĂ€lvkĂ€nsla och sjĂ€lvförtroende till vĂ„ra döttrar. Vi mĂ„ste visa dem att vi tar dem pĂ„ allvar och ocksĂ„ veta var man söker hjĂ€lp om sĂ„ behövs. Boken rymmer Ă€ven diskussionsfrĂ„gor liksom film- och litteraturtips och anvĂ€ndbara adresser. Till e-utgĂ„van 2013 har boken reviderats och uppdaterats av författaren.Hans Arvidsson Ă€r förĂ€lder, friluftsmĂ€nniska, företagskonsult. Efter ett tufft grĂ€l med sin egen tonĂ„rsdotter lĂ€mnade dottern köksbordet med orden: "Även om vi inte förstod varann sĂ„ bra den hĂ€r gĂ„ngen sĂ„ ska du veta att vi har den bĂ€sta kommunikationen mellan pappa och dotter som jag kĂ€nner till." "Om vi Ă€r bĂ€st, hur illa Ă€r det dĂ„ inte med de andra ...?" tĂ€nkte han dĂ„ och skrev den hĂ€r boken.


Free PDF Books "Mannen som kunde tala med sin tonÄrsdotter" Online ePub Kindle


Post a Comment for "[DOWNLOAD] ~ Mannen som kunde tala med sin tonÄrsdotter by Hans Arvidsson ~ Book PDF Kindle ePub Free"